Näin täytät hakemuksen

Hakemus koostuu osioista, joiden otsikot ovat näytön vasemmassa reunassa.

Hakemuksella pääse etenemään seuraavaan osioon täyttämällä pakolliset tiedot. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä (*). Kun osion kaikki pakolliset tiedot on täytetty, aktivoituu sivun alaosassa "Seuraava osio" painike.

"Keskeytä ja tallenna" painike tallentaa hakemukseen siihen mennessä syötetyt tiedot, palauttaa istunnon asioinnin etusivulle ja tallennettu hakemus on "Kesken" tilassa.

Kun hakemuksen kaikki osiot on täytetty, niin syötettyjä tietoja pääsee esikatselemaan siirtymällä haluttuun osioon nuolinäppäimillä, sivunvaihtonäppäimillä, hiirellä skrollaamalla tai klikkaamalla haluttua osioita sivun vasemmassa reunassa.

Hakemuksen lähettäminen

Kun hakemuksen kaikki tarvittavat kentät on syötetty, aktivoituu alaosaan "Lähetä hakemus" painike. Lähetyksen jälkeen tulee vielä lähetyskuittaus.

Hakemuksessa tarvittavat tiedot

Finnveran lainojen ja takausten hakeminen edellyttää hakijalta rahoituksen myöntämisen kannalta oleellisten tietojen kirjaamista rahoitushakemukseen. Huolellisesti tehty hakemus ja tarkat tiedot kysyttävistä asioista nopeuttavat hakemuksen käsittelyä. Hakemusta täytettäessä siihen on kirjattava kaikki kysytyt tiedot. Hakemuksen käsittelyä varten tarvitsemme toimivalta yritykseltä tilinpäätöstiedot liitetietoineen (kolmelta edelliseltä tilikaudelta), liiketoimintasuunnitelman sekä tulos- ja rahoitussuunnitelman. Lisäksi yhtiöjärjestys tai yhtiösopimus, jos se on saatavissa hakemuksen lähettämisen yhteydessä. Aloittavalla yrityksellä tulee olla liiketoimintasuunnitelma sekä tulossuunnitelma kolmelle vuodelle.

Internet-selaimet ja asioinnin istunto

Suosittelemme käyttämään uusimpia selainversioita tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi.

Asiointipalveluun kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistuspalvelun kautta henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Mikäli näytöllä tietojen kirjoittaminen vie enemmän aikaa kuin 10 minuuttia, kannattaa tehdä välitallennuksia, ettei istunto ehdi vanheta.